Több mint 80.000 villamossági termék...

Mindegy milyen villamossági anyagra van szükséged, nálunk biztosan megtalálod. Használd a keresőt, vagy hívd Zolit információkért.

Tovább

Gyors szállítás, vagy helyszíni átvétel?

INGYENES, ha 50.000 Ft felett vásárolsz, vagy a helyszíni átvételt választod. 1.728Ft-ért küldjük futárral, vagy GLS csomagpontokra.

Tovább

14 nap pénz-visszafizetési garancia...

Nem a megfelelő terméket rendelted meg? Nem gond 14 napig visszaküldheted és mi kicseréljük, vagy visszafizetjük az árát.

Tovább

Termékeink

Újdonságok

Pauer-Land villanyszerelési bolt Budapest


        Pauer-Land villanyszerelési bolt Budapest

A Pauer-Land Ipari és lakossági műszaki cikkek, villamossági szerelési anyagok kis- és nagykereskedelmi webáruháza.

1994 óta tevékenykedünk villamossági nagykereskedelmi területen. Ennek a közel húsz éves szakmai tapasztalatnak és a vevőközpontú kereskedelmi hozzáállásnak köszönhetően számos projektet és vállalkozást tudhatunk magunkénak partneri és beszállítói oldalon is, mint például az Allee Bevásárló Központ, vagy a Marina Part Lakópark I., II., III., IV. üteme.

A termékkínálatunkban minden megtalálható ami villamosság. Erős és gyenge áramú villamossági szerelési-anyagok, világítástechnikai cikkek, föld és speciális kábelek, de megtalálhatók a lakossági termékek is, emellett kiemelkedő minőséget és választékot képviselünk a LED technológia területén is.

Kattints és látogass el Te is hozzánk...

Hírek

Elektromos autó töltés otthon

Elektromos autó töltés otthon

Tippek az otthoni töltéshez
Milyen teljesítményű töltőállomást válasszanak, melyik a megfelelő csatlakozótípus, szükség van-e egyeztetésre az áramszolgáltatóval – számos kérdés merül fel, ha valaki úgy dönt, hogy otthonában is szeretne megoldást elektromos autója töltéséhez.
2022-04-17 17:15:00
Változás a villamossági szerelvényeknél

Változás a villamossági szerelvényeknél

Új jelzést használnak a dugaljaknál
Július elsejétől a „gyermekvédelem” kifejezés helyett más jelöléssel kell ellátni a gyermekek megóvása érdekében speciális biztonsági megoldással készült dugaljakat a német VDE szabványügyi testület döntése szerint. A Schneider Electric ezért egy másik, szintén nagy gyártóval egyetértésben a jövőben a „biztonsági zsalu” megjelölést használja majd érintett termékei csomagolásán.
2022-01-24 09:51:00