Kapcsolóóra

Kapcsolóóra nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kapcsolóóra kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
​Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A kapcsolóóra leírása: - A kapcsolóórákat a háztartásokban és az iparban is sokféleképpen lehet felhasználni. A kapcsolóóra egy rendkívül sokoldalú termék, minden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. Kapcsolóóra több fajta vásárolható: - Asztronómiai kapcsolóóra - Digitális kapcsolóóra - Dugaljba dugható kapcsolóóra - Mechanikus kapcsolóóra  A kapcsolóóra felhasználása: - Az időkapcsolók, más néven digitális időkapcsolók olyan vezérlést tesznek lehetővé, amikor a felhasználó be tud állítani egy be- és egy kikapcsolási időpontot. Amikor az adott időpillanat elérkezik, a beállításnak megfelelően a digitális kapcsolóóra a megfelelő irányba vezérli az áramkört. Szabályozható vele a klímaberendezés, a fűtés, ipari gépek, világítás, de egyszerű háztartási készülékek is. Léteznek ingatlanon belüli és külterületen is alkalmazható változatok egyaránt.  Meg kell még említeni, hogy vannak mechanikus időkapcsolók is. Ezek mindössze 0-24 órát képesek kezelni, dátumokat és napokat nem. Tehát míg a digitális típussal megadható például, hogy hétköznaponként reggel 9-kor kapcsoljon be valamit, és délután 5-kor pedig ki, hétvégén esetleg egyáltalán ne, addig a mechanikus számára minden nap ugyanolyan.  Egyre több helyen alkalmazzák a villanyszerelők az időkapcsolókat, digitális időkapcsolókat és digitális kapcsolóórákat. Az okosotthonok elterjedésével nő a szerepük, hiszen olyan kényelmi funkciók valósíthatóak meg egy háztartásban, amely az időzítés nélkül elképzelhetetlen lenne.  - Kapcsolóórát keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő kapcsolóórát itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.
Szűrés

Legjobb Kapcsolóóra 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Kapcsolóóra kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Kapcsolóóra vásárlása?

Kapcsolóóra kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Asztronómiai kapcsolóóra:

Asztronómiai kapcsolóóra Kapcsolóóra - Asztronómiai kapcsolóóra nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő asztronómiai kapcsolóóra kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Digitális kapcsolóóra:

Digitális kapcsolóóra Kapcsolóóra - Digitális kapcsolóóra nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő digitális kapcsolóóra kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Dugaljba dugható kapcsolóóra:

Dugaljba dugható kapcsolóóra Kapcsolóóra - Dugaljba dugható kapcsolóóra nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő dugaljba dugható kapcsolóóra kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Mechanikus kapcsolóóra:

Mechanikus kapcsolóóra Kapcsolóóra - Mechanikus kapcsolóóra nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő mechanikus kapcsolóóra kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza