Schneider kapcsoló

Schneider kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható 4 Schneider kapcsoló termékcsalád: ASFORA Schneider kapcsoló, MUREVA STYL Schneider kapcsoló, SEDNA Schneider kapcsoló, illetve UNICA Schneider kapcsoló. Tekintse meg Schneider kapcsoló kínálatunkat! A megfelelő Schneider kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk!
Szűrés

Legjobb Schneider kapcsoló 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Schneider kapcsoló kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Schneider kapcsoló vásárlása?

Schneider kapcsoló kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Schneider Electric ASFORA kapcsoló:

Schneider Electric ASFORA kapcsoló Schneider kapcsoló - Schneider Electric ASFORA kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. ​Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A modern kor trendjeihez igazodva az Asfora kapcsolócsalád a megszokott fehér és bézs kivitel mellett négyféle elegáns színben kínálja azokat a funkciókat, melyekre Önnek szüksége lehet a lakásában. Az alumínium, bronz, acél és antracit színeket tetszés szerint kombinálhatja, hiszen a keretek külön megvásárolhatóak. Így a legkülönfélébb színösszeállításokat valósíthatja meg otthonában. A különböző szimbólummal ellátott kapcsolók egy szempillantás alatt segítenek abban, hogy mindig a megfelelő áramkört vezérelje.  Nehéz a választás? Lapozza át a Schneider Electric Asfora katalógusát!

Schneider Electric MUREVA STYL kapcsoló:

Schneider Electric MUREVA STYL kapcsoló Schneider kapcsoló - Schneider Electric MUREVA STYL kapcsoló kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő MUREVA STYL kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Schneider Electric SEDNA kapcsoló:

Schneider Electric SEDNA kapcsoló Schneider kapcsoló - Schneider Electric SEDNA kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A Sedna villanykapcsolók, dugaljak és a számos kiegészítő funkció gyakorlatias, innovatív és könnyen telepíthető megoldást kínálnak Önnek. A letisztult formavilágnak köszönhetően bármilyen házba, lakásba vagy épületbe kiváló választás! 6-féle szín a betétek és 8-féle szín a keretek esetén. Alapszínek: fehér, bézs, krém, illetve a festett, fémes színek: alumínium, titánium és grafit. A kapcsoló- és egyéb betétek egyszerűen beszerelhetők a keretekbe, melyek függőleges illetve vízszintes változatban 5-ig sorolhatók. A Sedna termékekkel teljes komfortot és biztonságot valósíthat meg otthonában. Az innovatív megoldások és a műszaki jellemzők egyszerű, biztonságos és gyors szerelést tesznek lehetővé. A szerelvények minden szabványos 60 mm-es dobozba beszerelhetők. A teleszkópos kialakításnak köszönhetően még a legegyenetlenebb falfelületre is tökéletesen illeszkedik. Egyértelmű jelölések, színek segítik a bekötést. Nagyméretű, színekkel könnyen beazonosítható vezetékkapcsok. Nyitott csatlakozóvégek a gyors vezetékezés érdekében. Hosszú, robusztus és védett rögzítőkörmök. Gyermekvédelemmel ellátott csatlakozóaljzatok. Fém rögzítőkeret rozsdamentes acélból. Több mint 90 funkció:
Kapcsolók és nyomógombok széles választéka (LED-es világítás, feliratok stb.) Termékek a maximális komfortért (termosztát, fényerőszabályzó, mozgásérzékelő stb.) Telekommunikációs és adatkommunkációs aljzatok: Internet, telefon, TV/R/SAT stb. A diszkrét stílus
Az egyszerű vonalvezetésű, megnyerő dizájnnal készült termékcsalád az alapfunkciók és a komforthoz szükséges funkciók széles választékát kínálja otthonában. őírásainak eleget tesznek, továbbá a szakemberek, valamint a végfelhasználók elvárásainak megfelelnek. A 8 mm-es, letisztult formavilágú, több színkombinációban szerelhető termékek ízlésesen illeszkednek a belső terekhez. Tegye színesebbé a mindennapokat! A kínálatban megtalálható az alapszínek mellett két különleges színű keret is: a piros és felhőszürke. A keretek és a betétek tetszés szerint kombinálhatóak. Tekintse meg a Schneider Electric SEDNA katalógusát!

Schneider Electric UNICA kapcsoló:

Schneider Electric UNICA kapcsoló Schneider kapcsoló - Schneider Electric UNICA kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Az Unica egy közismert nemzetközi termékcsalád. Ez a sokoldalú szerelvény a felhasználók igényeihez igazodva széles választékban kínál kapcsolókat, dugaljakat, csatlakozókat. Több mint 150 funkcióval rendelkezik és a KNX technológiával is kínál megoldásokat. Négy színben kaphatóak a betétek: fehér, krém, alumínium és grafit. 5 különböző divatos formavilágú alcsalád: Basic, Quadro, Plus, Top és Class. Unica Class: Természetes anyagokon alapuló minimalista dizájn. Az Unica Class közvetlenül a saját otthonába viszi a természetet. Vízszintes vagy függőleges helyzetben felszerelhető keretek maximum 4-es sorolásban.
Unica Top: Változatos színkombinációk, fémből készült keretek.
Unica Plus: A takarókeretek több mint 20 különböző színben kaphatók. Az európai és az amerikai telepítési szabványoknak is megfelelnek. 
Unica Quadro: A modern és egyszerű kialakítás. Keretek 14 szín közül választhatóak. 
Unica Basic: Egyszerű színvilág (fehér vagy krém), ötös sorolhatóság. Nehéz a választás? Lapozza át a Schneider Electric UNICA katalógusát!