Schneider Electric UNICA kapcsoló

Schneider Electric UNICA kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Az Unica egy közismert nemzetközi termékcsalád. Ez a sokoldalú szerelvény a felhasználók igényeihez igazodva széles választékban kínál kapcsolókat, dugaljakat, csatlakozókat. Több mint 150 funkcióval rendelkezik és a KNX technológiával is kínál megoldásokat. Négy színben kaphatóak a betétek: fehér, krém, alumínium és grafit. 5 különböző divatos formavilágú alcsalád: Basic, Quadro, Plus, Top és Class. Unica Class: Természetes anyagokon alapuló minimalista dizájn. Az Unica Class közvetlenül a saját otthonába viszi a természetet. Vízszintes vagy függőleges helyzetben felszerelhető keretek maximum 4-es sorolásban.
Unica Top: Változatos színkombinációk, fémből készült keretek.
Unica Plus: A takarókeretek több mint 20 különböző színben kaphatók. Az európai és az amerikai telepítési szabványoknak is megfelelnek. 
Unica Quadro: A modern és egyszerű kialakítás. Keretek 14 szín közül választhatóak. 
Unica Basic: Egyszerű színvilág (fehér vagy krém), ötös sorolhatóság. Nehéz a választás? Lapozza át a Schneider Electric UNICA katalógusát!
Szűrés

Legjobb Schneider Electric UNICA kapcsoló 2022

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2022 legjobb vételeit a Schneider Electric UNICA kapcsoló kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.