Schneider Electric UNICA kapcsoló

Schneider Electric UNICA kapcsoló nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kapcsoló kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Az Unica egy közismert nemzetközi termékcsalád. Ez a sokoldalú szerelvény a felhasználók igényeihez igazodva széles választékban kínál kapcsolókat, dugaljakat, csatlakozókat. Több mint 150 funkcióval rendelkezik és a KNX technológiával is kínál megoldásokat. Négy színben kaphatóak a betétek: fehér, krém, alumínium és grafit. 5 különböző divatos formavilágú alcsalád: Basic, Quadro, Plus, Top és Class. Unica Class: Természetes anyagokon alapuló minimalista dizájn. Az Unica Class közvetlenül a saját otthonába viszi a természetet. Vízszintes vagy függőleges helyzetben felszerelhető keretek maximum 4-es sorolásban.
Unica Top: Változatos színkombinációk, fémből készült keretek.
Unica Plus: A takarókeretek több mint 20 különböző színben kaphatók. Az európai és az amerikai telepítési szabványoknak is megfelelnek. 
Unica Quadro: A modern és egyszerű kialakítás. Keretek 14 szín közül választhatóak. 
Unica Basic: Egyszerű színvilág (fehér vagy krém), ötös sorolhatóság. Nehéz a választás? Lapozza át a Schneider Electric UNICA katalógusát!
Szűrés

Legjobb Schneider Electric UNICA kapcsoló 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Schneider Electric UNICA kapcsoló kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Schneider Electric UNICA kapcsoló vásárlása?

Schneider Electric UNICA kapcsoló kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...