LAKOSSÁGI TERMÉKEK

Lakossági termékek nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő lakossági termék (hosszabbítók, elosztók, kaputelefonok, elemek) kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza
Szűrés

Legjobb LAKOSSÁGI TERMÉKEK 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a LAKOSSÁGI TERMÉKEK kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

LAKOSSÁGI TERMÉKEK vásárlása?

LAKOSSÁGI TERMÉKEK kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Éjjeli fény:

Éjjeli fény LAKOSSÁGI TERMÉKEK -

Elektromos autó töltő:

Elektromos autó töltő LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Elektromos autó töltő nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban a Legrand Green’up, elektromos autó töltő széles választék található. A megfelelő elektromos autó töltő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Green'UP Elektromos autó töltő: Általában: Az elektromos járművek elterjedésével egyre gyakoribb, hogy az emberek szeretnének otthon is kialakítani olyan elektromos autó töltő megoldást, amellyel az elektromos autó gyorsan, biztonságosan tölthető. Ebben segítséget szeretne nyújtani a Legrand a lakosság számára. A Legrand, mint villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője olyan rendszert hozott létre, amellyel a járművek töltése egyszerűen nyomon követhető, változtatható, vezérelhető, mérhető. Minden esetben az elektromos autó töltőhöz külön áramkört kell kiépíteni, megfelelően méretezve és védelmekkel ellátva. Ehhez érdemes szakember segítségét igénybe venni. A Legrandnál: Az e-mobilitás elterjedésével a Legrand kínálatában is megjelentek a különböző Green'UP™ elektromos autó töltő megoldások, a legegyszerűbbtől a 2x22 kW-os, AC, szabadon álló töltőoszlopig. A Legrand nagy hangsúlyt fektet, a minőségi elektromos autó töltő megoldásokra, ezért a fejlesztések során a felhasználók teljes kiszolgálását tűzte ki célul. Az Access kategóriában egyedülállóan kínál olyan egyszerű töltési megoldást, amely a járművel kommunikálva biztosítja a 16 A-es tartós elektromos autó töltést, mely a normál dugaszoló aljzatokkal legfeljebb 10 A lehet, mert a járművek saját töltői nem engednek meg több áramot felvenni az autónak. Ezzel a megoldással a töltési időt jelentős mértékben csökkenthetjük, viszonylag kis költséggel. Ebben az esetben is egyedileg kialakított áramkör kialakítása szükséges, ami megfelelő védelmeket (túláram, érintés, túlfeszültség) igényel. A Elektromos autó töltő több fajta vásárolható:  Green'UP Access elektromos autó töltő aljzatok  Kedvező áru, könnyen adaptálható és biztonságos elektromos autó töltő megoldás  Lehetővé teszi elektromos és plug-in hybrid járművek biztonságos töltését, melyek 2. üzemmódú kábellel rendelkeznek (kompatibilis a 1. üzemmódú kábelekkel is). Elérhető Green'up Access elektromos autó töltő kialakítások: - Műanyag elektromos autó töltő aljzat - Fém elektromos autó töltő aljzat - Fém elektromos autó töltő aljzat, zárható csapófedéllel  Elektromos autó töltőt keresel? A megfelelő elektromos autó töltőt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. Bővebben >>

Elem:

Elem LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Elem nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő elem kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Vásároljon nálunk készülékeihez elemet! Itt megtalálja a háztartásokban leggyakrabban használt elemtípusokat, úgy mint a sima 1.5V-os AA ceruzaelemek vagy a kicsi AAA mikro ceruzaelemek, melyek a legszélesebb körben használatosak (pl. távirányítók, játékok, órák, elemes lámpák, vérnyomásmérők, vezeték nélküli billentyűzetek és egerek stb.). Kaphatók továbbá 3V-os gombelemek (CR2025 és CR2032) kisebb távirányítók, csipogók, vércukormérők, konyhai mérlegek működtetéséhez, valamint 12V-os távirányítóelemek, C típusú bébielemek, D típusú góliátelemek, 9V-os blokkelemek és 4.5V-os laposelemek egyaránt. A Philips megbízható minőségű elemei biztosan nem hagyják cserben!

Elemlámpa:

Elemlámpa LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Elemlámpa nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálhatóak a Tracon elemlámpák. A megfelelő elemlámpa kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Elemlámpa leírása: Az elemlámpákat sokféle képpen lehet felhasználni. Az elemlámpa egy rendkívül sokoldalú termék, a megfelelő látásmód érdekében minden miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. A szabadidőnk minden területén lehet használni, ahol igény van rá. Pl.: vadászathoz, kerékpározáshoz, barlangászathoz, túrázáshoz, kempingezéshez. Elemlámpát keresel? A vadászathoz, kerékpározáshoz, barlangászathoz, túrázáshoz? A megfelelő elemlámpát itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Elosztó:

Elosztó LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Elosztó nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő elosztó kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Az elosztó menük szerint választható. Kínálatunkban megtalálható fali elosztó, szerelhető elosztó, túlfeszültségvédett hálózati elosztó, asztali elosztó, asztalba süllyeszthető elosztó, hálózati elosztó, asztalba süllyeszthető elosztó, elosztó oszlop, T-elosztó. Az elosztó felhasználása: Az elosztó többférőhelyes hordozható elosztósáv, újra vezetékezhető az erősáramú hálózat elosztására készült termék. A kínálatunkban valamennyi elosztó típus megtalálható. 

Fejlámpa:

Fejlámpa LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Fejlámpa nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálhatóak a Tracon és a Stilo fejlámpák. A megfelelő Fejlámpa kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Fejlámpa leírása: A Fejlámpákat sokféle képpen lehet felhasználni. A fejlámpa egy rendkívül sokoldalú termék, a megfelelő látásmód érdekében minden miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. A szabadidőnk minden területén lehet használni, ahol igény van rá. Pl.: vadászathoz, kerékpározáshoz, barlangászathoz, túrázáshoz, de gyártanak belőle akár taktikai fejlámpát is. A Fejlámpa több fajta vásárolható: -Tracon Hl120E fejlámpa -Tracon 120B fejlámpa -Tracon Hl500B fejlámpa Fejlámpát keresel? A vadászathoz, kerékpározáshoz, barlangászathoz, túrázáshoz? A megfelelő Fejlámpát itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Hosszabbító:

Hosszabbító LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Hosszabbító nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Somogyi Eletric hosszabbító, Tracon hosszabbító, és a Stilo hosszabbítók, széles választéka. A megfelelő hosszabbító kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. Hosszabbító felhasználása: Az Hosszabbítókat, olyan helyeken lehet felhasználni ahol szükséges a fali 220V áramforrástól az elmozdulás. Műhelyekben, kertben a fűnyíráshoz, és a házi barkácsoláshoz egyaránt fel lehet használni a lengő hosszabbítókat. A hosszabbítókból vásárólható kültéri és beltéri is.  A hosszabbító több féle hosszúságban vásárolható. -10m hosszabbító ; -15m hosszabbító; -20m  hosszabbító; -25m  hosszabbító; -3m hosszabbító;-30m  hosszabbító; -5m  hosszabbító;  A hosszabbító több féle kábellel vásárolható:  -Mt Kábel -Gumikábel  A színek is választhatók: -Fehér hosszabbító -Fekete hosszabbító -Narancs hosszabbító -Zöld hosszabbító Hosszabbítót keresel a kertbe? A munkádhoz? A műhelyedbe? A megfelelő hosszabbítót itt megtalálod a kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Iskolai csengő:

Iskolai csengő LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Iskolai csengő nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálhatóak a Tracon iskolai csengők. A megfelelő iskolacsengő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. Az iskolai csengőből többfelé feszültségű létezik: - 8V-os iskolai csengő - 24V-os iskolai csengő - 230V-os iskolai csengő  Iskolai csengőt keresel a lakásba? A megfelelő iskolai csengőt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Klíma:

Klíma LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Klíma nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő klíma kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Léghűtő:

Léghűtő LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Léghűtő nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő léghűtő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Legrand kaputelefon:

Legrand kaputelefon LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Legrand kaputelefon nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő legrand kaputelefon kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A Legrand kaputelefonból több fajta vásárolható: - 2 vezetékes legrand video kaputelefon szettek leírása:   Legrand 369330 és Legrand 369220 A legrand két vezetékes alapszett egyszerűen és gyorsan szerelhető 2-vezetékes megoldás. Az alap szett 2 lakásig bővíthető, valamint lakásonként további 2 beltéri egységgel kiegészíthető. A fém kaputábla széles látószögű (95°) színes kamerával, esővédő kerettel és személyre szabható háttérvilágított névtáblával akár 1 és 2 lakásos megoldás is lehet. A legrand két lakásos kaputelefon 10’’ illetve 7”-os érintőképernyős, 7"-os tükör hatású, nyomógombos és 4,3"-os nyomógombos beltéri egységekkel vásárolható. A beltéri egységek egymással kompatibilisek, így a kiegészítő egységek típusai különbözőek is lehetnek. Az intercom funkció lehetővé teszi az egy lakáson belüli beltéri egységek közötti audio kommunikációt. -3 és 4 vezetékes legrand video kaputelefon szettek Legrand 696580 A legrand 3 vagy 4 vezetékes szett fém videó kaputábla, esővédő kerettel, állítható hangerővel és mikrofon érzékenységgel. A kaputelefon színes kamerával és LED-es látótér megvilágítással rendelkezik. A videó beltéri egység, 7”os színes kijelzővel, amely kihangosítható. Választható csengőhanggal (12 csengőhang), állapotjelző LED-del, „Némítás” funkcióval és beépített tápegységgel. Legrand kaputelefont keresel a lakásodba? A megfelelő legrand kaputelefont itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Légtisztító:

Légtisztító LAKOSSÁGI TERMÉKEK - A belélegzett levegő az egyik legfontosabb szükségletünk, mondhatni létszükségletünk. A tiszta, friss levegő jobb teljesítőképességet, közérzetet és egészségérzetet ad. Ezért ezek a készülék Az Uv-c Fény sugárzásával, légtisztitó hatást végez. Életünk nagyobbik részét zárt légtérben töltjük ezért fontos otthonunk, munkahelyünk, iskola, óvoda vírus és baktériummentes legyen. Ez a légtisztító a germicid cső hatásával elvégzi a fertőtlenítést. Mára számos teszt bizonyítja, hogy zárt környezetünkben magasabb a vírusok, baktériumok, gombák koncentrációja, mint a szabad térben. A bölcsődei, óvodai, csoportok, munkahelyi közösségek, ügyfélszolgálati irodák. ezeken a helyeken, ha egy beteg gyermek beviszi a vírust, azt nagy valószínűséggel sorban elkapja szinte mindenki, hiszen a kórokozók a légtérben maradnak, és sokáig fertőzőképesek lehetnek. A Légtisztító termékeink használata mellet akár 80-90%-os védettséget is kaphatunk. Mindezekre megoldást nyújt a germicidlámpával (UV-C fény) kombinált légtisztító készülék. A beépített germicid lámpa UV-C sugárzása elpusztítja a készüléken áthaladó levegőben szálló vírusokat, baktériumokat, (penész) gombát. Hatására nagymértékben csökken a levegőben keringő kórokozók mennyisége, megfelelő idő után gyakorlatilag el is tűnnek a légtérből. Emiatt minimálisra csökken az átfertőzés veszélye. Az általunk forgalmazott zárt rendszerű, germicid lámpával kombinált légtisztító készülékek teljesen biztonságosak, semmilyen veszélyt nem jelentenek az egészségre, már egészen kis gyermekek mellett is lehet használni őket akár napi 24 órán keresztül. A légtisztító kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Germicid lámpás légtisztítókról bővebben: germicid.hu

Létra:

Létra LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Létra nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő létra kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Okos otthon:

Okos otthon LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Okos otthon termékek nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő okos otthon termék kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Rovarcsapda:

Rovarcsapda LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Rovarcsapda nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő rovarcsapda kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Szén-monoxid és füstérzékelő:

Szén-monoxid és füstérzékelő LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Szén-monoxid és füstérzékelő nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő szén-monoxid és füstérzékelő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Szerelhető csatlakozó:

Szerelhető csatlakozó LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Szerelhető csatlakozó nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő szerelhető csatlakozó kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Termosztát:

Termosztát LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Termosztát nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő termosztát kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Védelmi eszköz:

Védelmi eszköz LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Védelmi eszköz nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő védelmi eszköz kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Ventilátor:

Ventilátor LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Kanlux ventilátor, Tracon ventilátor, és a Somogyi Eletric Ventilátorok, széles választéka. A megfelelő Ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A ventilátor leírása: A Ventilátorokat a háztartásukban és az iparban is sokféle képpen lehet felhasználni. A ventilátor egy rendkívül sokoldalú termék, miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. A Ventilátor több fajta vásárolható:  - Állóventilátor - Asztaliventilátor - Csőventilátor - Elszívó ventilátor - Mennyezeti ventilátor - Álló ventilátor - Oszlop ventilátor - Asztali ventilátor - Torony ventilátor - Padló ventilátor - Távirányítós ventilátor  Ventilátort keresel? A wc-be, a fürdőszobába, vagy a mennyezetre? A megfelelő ventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Vezeték nélküli csengő:

Vezeték nélküli csengő LAKOSSÁGI TERMÉKEK - Vezeték nélküli csengő nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő vezeték nélküli csengő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza