Présszerszámok

Présszerszámok nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Tracon Présszerszámok, Stilo Présszerszámok, és Cimco Présszerszámok széles választéka. A megfelelő Présszerszámok kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Présszerszámok leírása: A Présszerszámokokat a háztartásukban és az iparban is sokféle képpen lehet felhasználni. A Présszerszámok egy rendkívül sokoldalú termékek, miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. A Présszerszámokból több fajta vásárolható: -Mechanikus kábelsaru présszerszám -Érvéghüvely présszerszám -Kábelsaru présszerszám -Hidraulikus kábelsaru présszerszám -Akkumulátoros kábelsaru présszerszám -Krimpelő présszerszám RJ11, RJ12, RJ45, RJ50 és BNC, TNC, RG csatlakozóhoz. Présszerszámokat keresel a munkádhoz? A megfelelő Présszerszámot itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.
Szűrés

Legjobb Présszerszámok 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Présszerszámok kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Présszerszámok vásárlása?

Présszerszámok kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Akkumulátoros kábelsaru prés:

Akkumulátoros kábelsaru prés Présszerszámok - Akkumulátoros kábelsaru prés nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő akkumulátoros kábelsaru prés kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Érvéghüvely prés:

Érvéghüvely prés Présszerszámok - Érvéghüvely prés nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Tracon érvéghüvely prés, Stilo érvéghüvely prés, és Cimco érvéghüvely prés széles választéka. A megfelelő érvéghüvely prés kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Érvéghüvely prés leírása: A Érvéghüvely préseket a hobbi szereléseinkhez, és az iparban is sokféle képpen lehet felhasználni. Az érvéghüvely présből több márkából több fajtát gyártanak, hogy igényeinket kielégítsék. Gyártanak kézit és átételest. A Érvéghüvely préseket préselési tartomány szerint is megkülönböztetjük. Érvéghüvely prést keresel a munkádhoz? A megfelelő érvéghüvely prést itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Hidraulikus kábelsaru prés:

Hidraulikus kábelsaru prés Présszerszámok - Hidraulikus kábelsaru prés nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Tracon hidraulikus kábelsaru prés, Elmark hidraulikus kábelsaru prés, Stilo hidraulikus kábelsaru prés, és a Cimco Hidraulikus kábelsaru prések széles választéka. A megfelelő hidraulikus kábelsaru prés kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Hidraulikus kábelsaru prés leírása: A Hidraulikus kábelsaru préseket inkább az ipari szerelésekhez lehet felhasználni. A hidraulikus kábelsaru préseknél a présbetét cserélhető. Általában alumínium kábelt 16mm2-300mm2-ig tudunk vele préselni, réz kábelt 16-240mm2-ig. A Hidraulikus kábelsaru préseket préselési erő szerint is megkülönböztetjük. A Hidraulikus kábelsaru préseket préselési tartomány szerint is megkülönböztetjük. Hidraulikus kábelsaru prést keresel a munkádhoz? A megfelelő hidraulikus kábelsaru prést itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Hidraulikus lyukasztógép:

Hidraulikus lyukasztógép Présszerszámok - Hidraulikus lyukasztógép nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő hidraulikus lyukasztógép kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Kábelsaru prés:

Kábelsaru prés Présszerszámok - Kábelsaru prés nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Tracon kábelsaru prés, Stilo kábelsaru prés, és Cimco kábelsaru prés széles választéka. A megfelelő kábelsaru prés kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Kábelsaru prés leírása: A Kábelsaru préseket a háztartásukban, hobbi szereléseinkhez, és az iparban is sokféle képpen lehet felhasználni. A Kábelsaru prés egy rendkívül sokoldalú termékek, több fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. Gyártanak Kézit, mechanikusat (átételest), hiraulikusat, és akkumlátorosat.  A kábelsaru préseket megkülönbözetettjük a kábelsaru típusától is. A Kábelsaru présből több fajta vásárolható: - szigeteletlen kábelsaru prés - szigetelt kábelsaru prés A Kábelsaru préseket préselési tartomány szerint is megkülönböztetjük. szigeteletlen kábelsaru prés: - szigetelt kábelsaru prés:  Kábelsaru prést keresel a munkádhoz? A megfelelő kábelsaru prést itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Krimpelőfogó:

Krimpelőfogó Présszerszámok - Krimpelőfogó nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Tracon krimpelőfogó széles választéka. A megfelelő krimpelőfogó kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Krimpelőfogó leírása: A krimpel, más néven a présfogó. Ezeket krimpelőfogókat a számítógépes hálózati, és koax kábeles szereléseinkhez lehet felhasználni. Préselni tudjuk vele az Utp kábelt, telefon kábelt, és koax kábeleket.  A Krimpelőfogó képes a RJ11, RJ12, RJ45, RJ50 csatlakozót préselni. A koax krimpelőfogó a BNC, TNC, RG csatlakozót képes préselni. A Krimpelőfogóból több márkából több fajtát gyártanak, hogy igényeinket kielégítsék. A Krimpelőfogókat tudásuk szerint is megkülönböztetjük. Krimpelőfogót keresel a munkádhoz? A megfelelő krimpelőfogót itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Mechanikus kábelsaru prés:

Mechanikus kábelsaru prés Présszerszámok - Mechanikus kábelsaru prés nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Tracon mechanikus kábelsaru prések, és Cimco mechanikus kábelsaru prések széles választéka. A megfelelő Mechanikus kábelsaru prés kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A Mechanikus kábelsaru prés leírása: A Mechanikus kábelsaru préseket inkább az ipari szerelésekhez lehet felhasználni. A Mechanikus kábelsaru présből több fajtát gyártanak. A Mechanikus kábelsaru préseket préselési tartomány szerint is megkülönböztetjük. Mechanikus kábelsaru prést keresel a munkádhoz? A megfelelő Mechanikus kábelsaru prést itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Rátolható csatlakozó présszerszám:

Rátolható csatlakozó présszerszám Présszerszámok - Rátolható csatlakozó présszerszám  nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő rátolható csatlakozó présszerszám kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza