KÁBEL

Kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Kínálatunkban megtalálható villanyszerelési kábel, hegesztő kábel, vezérlőkábel, erőátviteli kábel, lapos kábel, szilikon kábel, GT kábel, MBCu kábel, MMfal kábel, Mt kábel, Mtl kábel, Mzsl kábel, NAYY kábel, NYY kábel,Sif kábel, illetve YSLY kábel széles választékban, különböző színekben.
Szűrés

Legjobb KÁBEL 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a KÁBEL kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

KÁBEL vásárlása?

KÁBEL kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Gumikábel:

Gumikábel KÁBEL - Gumikábel  nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő gumikábel  kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A Gumikábel jelentése: GT= Gumi Tömlő (H05RR-F 300/500V, vagy H07RR-F 450/750V-os Kábel) Az Gumikábel sodrott réz-vezetőkből álló, PVC-érszigeteléssel, és gumi külső köpenyből álló kábel. (kopás és olajálló) A Gumikábel felhasználása: - Az Gumikábelt száraz helyiségekben működő elektromos készülékekhez is lehet használni.  -Többnyire elektromos kéziszerszámok, háztartási eszközök bekötéséhez, vagy hosszabbítok készítéséhez használható.   A gumikábelből többfajta olyan méret is létezik amit nálunk nem találsz meg, de ezeket csak vevői rendelésre árajánlat alapján értékesítjük.    Árajánlatot az iroda@Pauer-Land.hu email címen kérhetsz.  A gumikábelből több fajta vásárolható:   (H05RR-F) méret táblázat!! Gumikábelt keresel? A háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő gumikábelt itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Hegesztő kábel:

Hegesztő kábel KÁBEL - Hegesztő kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő hegesztő kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A Hegesztő kábel felhasználása: - Hegesztő kábelt hegesztőkészülék és elektródafogó közötti csatlakozó vezetékként, gépi és kézi hegesztésekhez, száraz, nedves, vizes helyiségekben, és szabadban egyaránt használható. A Hegesztő kábel jelentése: (H01N2-D 100/100 V, vagy H01N2-E 100/100 V) Az Hegesztő kábel különösen hajlékony rézvezetőből, fóliából készült gumitömlő vezeték. A külső köpenye olaj-, lángálló- és kopásálló, fekete polikloropén anyagból készül.   A hegesztő kábelből többfajta olyan méret is létezik amit nálunk nem találsz meg, de ezeket csak vevői rendelésre árajánlat alapján értékesítjük.  Árajánlatot az iroda@Pauer-Land.hu email címen kérhetsz. A Hegesztő kábelből több fajta vásárolható: A H01N2-D típusú hegesztő kábel normál flexibilis és gumi külső köpenyből áll. A H01N2-E típusú hegesztő kábel extra flexibilis, különösen hajlékony sodrott réz-vezetőkből álló, PVC-érszigeteléssel, és ez is gumi külső köpenyből áll. Hegesztő kábelt keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő hegesztő kábelt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Mbcu kábel:

Mbcu kábel KÁBEL - MBCu kábel  nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő MBCu kábel  kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A Mbcu kábel jelentése: (NYM-J Kábel) Az mbcu kábel tömör vagy durván sodrott (2-es osztályú) réz-vezetőkből álló, PVC-érszigeteléssel, övrétegelt, és PVC külső köpenyből álló kábel. A mbcu kábel felhasználása: - Az mbcu kábelt beltérben rögzített állapotban  kültéren vagy földbe csak védőcsőbe húzva használható. -Betonba, vagy vakolat alá fektethető. -Többnyire lakások, vagy nagy épületek  gerinc kábelezésére használható A mbcu kábelből több fajta vásárolható: Mbcu kábelt keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő mbcu kábelt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

MMfal kábel:

MMfal kábel KÁBEL - MMfal kábel  nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő mmfal kábel  kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Az mmfal kábel jelentése: (MMCU Kábel, NYFY) Az mmfal kábel tömör réz vagy alumínium vezetőkből álló, az erek egymás mellet lapos formában, PVC-érszigeteléssel, és PVC külső köpenyből álló kábel. A mmfal kábel felhasználása: - Az mmfal kábel, a beltérben védőcső nélkül rögzíthető. - Az mmfal kábelt betonba, vagy vakolat alá fektethető közvetlenül berakható. - Az mmfal kábel többnyire olyan helyre használható, ahol a kábelek csövezése nem megoldható. A mmfal kábelből több fajta vásárolható: MMfal kábelt keresel? A háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő mmfal kábelt itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

MT Kábel:

MT Kábel KÁBEL - MT kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő MT kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Az MT kábel jelentése: (H05VV-F Kábel)   MT= Műanyag tömlő kábel Az MT kábel sodrott rézvezetőkből álló, PVC-érszigeteléssel, övrétegelt, és PVC külső köpenyből álló kábel. A MT kábel felhasználása: - Az MT kábel száraz, nyirkos helyiségekben egyaránt alkalmazható elektromos fogyasztók csatlakoztatására. (Pl.: mosógépek, hűtőszekrények, stb) Kis és közepes mechanikai igénybevételekre használható, flexibilis bekötésekhez, különféle gépekhez. Vizes, nedves helyiségekbe korlátozottan alkalmas, vízbe tartósan nem meríthető, azaz többnyire otthonokban, konyhákban és irodaterületeken használatosak.  A MT kábelből több fajta vásárolható: MT kábelt keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő MT kábelt itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

MTL kábel:

MTL kábel KÁBEL - Mtl kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő Mtl kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Az Mtl kábel jelentése: MTL= Műanyag Tömlő Lapos (H03VV-F Kábel) Az Mtl kábel finomsodratu rézvezetőkből álló, az erek egymás mellet lapos formában, PVC-érszigeteléssel, és PVC külső köpenyből álló kábel. A Mtl kábel felhasználása: - Az Mtl kábel többnyire száraz helyiségekben, alacsony mechanikai igénybevétel mellett. Gyakran mozgatott elektromos fogyasztók csatlakoztatására, (Pl.: lámpák, rádiók) de fűtőtestek csatlakoztatására nem ajánlott. Mtl kábelt keresel? A háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő Mtl kábelt itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Mzsl kábel:

Mzsl kábel KÁBEL - Mzsl kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő Mzsl kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Az Mzsl kábel jelentése: (H03VH-H Kábel) Az Mzsl kábel sodrott rézvezetőkből álló, az erek egymás mellet lapos formában, PVC-érszigeteléssel, és PVC külső köpennyel NEM rendelkező kábel. A Mzsl kábel felhasználása: - Az Mzsl kábel többnyire száraz helyiségekben rögzített, védőcsőves elhelyezéssel, világítási, irodai és vezérlô készülékekhez használható. Mzsl kábelt keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő Mzsl kábelt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

NAYY kisfeszültségű erőátviteli földkábel:

NAYY kisfeszültségű erőátviteli földkábel KÁBEL -

Szilikon kábel:

Szilikon kábel KÁBEL - Szilikon kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő szilikon kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A szilikon kábel jelentése: (SiH-F Kábel) A szilikon kábel különösen hajlékony rézvezetőkből álló, az erek rétegsodrottak szilikon-érszigeteléssel, és szilikon külső köpennyel rendelkező kábel. A külső köpeny színe vörösesbarna. A szilikon kábel felhasználása: - A szilikon kábel többféleképpen használható. Száraz vagy vizes, nyirkos helyiségekben alacsony mechanikai igénybevétellel, de főleg olyan helyiségekben használható, ahol magas hőmérséklet van.      (Mozgatott elhelyezésnél -25°C-tól +180°C-ig. Fix elhelyezésnél -40°C-tól +180°C-ig használható.) A szilikon kábelből többfajta olyan méret is létezik, amit nálunk nem találsz meg, de ezeket csak vevői rendelésre árajánlat alapján értékesítjük.  Árajánlatot az iroda@Pauer-Land.hu email címen kérhetsz. (SiH-F 300/500V Kábel) méretei: Szilikon kábelt keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő Szilikon kábelt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

YSLY kábel:

YSLY kábel KÁBEL - YSLY kábel nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő YSLY kábel kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Az YSLY kábel jelentése: (YSLY 300/500V -JZ, -OZ, -JB, -EB, -OB Kábel) Az YSLY kábel hajlékony rézvezetőkből álló, PVC érszigeteléssel, az erek rétegsodratúak, az érsodrat körül műanyag fólia helyezkedik el, majd pedig olajálló PVC külső köpeny. A YSLY kábel felhasználása: - Az YSLY kábel jelző- és impulzuskábelként használják a mérés- és vezérléstechnikában. A YSLY kábelből többfajta olyan méret is létezik, amit nálunk nem találsz meg, de ezeket csak vevői rendelésre árajánlat alapján értékesítjük.  Árajánlatot az iroda@Pauer-Land.hu email címen kérhetsz. YSLY kábel típusok: YSLCY 300/500V PVC-vezérlőkábel rézárnyékolással YSLYQY 300/500V PVC-vezérlőkábel acélhálós kivitelben YSLY kék 300/500V Jelzővezeték kék színű köpennyel YSLY kábel méretei: YSLY kábelt keresel a háztartásodba, a munkádhoz? A megfelelő YSLY kábelt itt megtalálod, a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.