VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Világítástechnikai termékek nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. 
A megfelelő világítástechnikai termék kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza A legkisebbtől a legnagyobbig találhatsz fényforrásokat és lámpatesteket világítástechnika kategóriánk alatt. A hagyományostól a speciális darabokig, egyszerű izzótól a halogén fényforrásoktól a LED-es eszközökig válogathatsz a legjobb gyártók termékei közül, úgy mint Tracon, GE, OSRAM, Philips, Sylvania, Conlight, Clearled, GAO, Elmark és Kanlux. Ha antik izzót vagy kompakt fénycsövet keresel, legyen az E27-es, E14-es vagy G23-as foglalatú, esetleg T5-ös, T4-es körfénycső, perec kompakt fénycső, T5-ös vagy T8-as hagyományos fénycső, szintén jó helyen jársz. Ha valami különlegesre vágysz, mint például infra vagy UV lámpa, terrárium vagy medence világítás, esetleg színes fényforrások, ugyancsak itt találod. A LED lámpák vagy az ipari világítás területén is rengeteg termékkel állunk rendelkezésedre. A választék óriási, de Zoli segít a számodra megfelelő világítástechnikai eszköz kiválasztásában.
Szűrés

Legjobb VILÁGÍTÁSTECHNIKA 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a VILÁGÍTÁSTECHNIKA kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

VILÁGÍTÁSTECHNIKA vásárlása?

VILÁGÍTÁSTECHNIKA kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Beltéri lámpa:

Beltéri lámpa VILÁGÍTÁSTECHNIKA - Beltéri lámpák nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő beltéri lámpa kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Egy szép, design-os, modern lámpát keres? Esetleg egy gyönyörű antik vagy klasszikus stílusú darab a választottja? Széles lámpakínálatunkkal szeretnénk segíteni Önnek szebbé varázsolnia otthonát. 
Ha beltérre keres lámpatestet, ajánljuk figyelmébe asztali, fali, mennyezeti és állólámpáinkat, függesztékeinket, csillárainkat és szpot lámpáinkat. Fürdőszobai, tükörvilágító, pultmegvilágító és bútorvilágító, gyerekszoba lámpa, irányfény, sólámpa és lávalámpa kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetszőt. Az ELMARK, Kanlux, Globo, Rábalux és Tracon lámpáit mi is használjuk otthon, így jó szívvel tudjuk ajánlani őket.

Fényforrás:

Fényforrás VILÁGÍTÁSTECHNIKA - Fényforrás nagy választékban a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő fényforrás kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Jellemzőik alapján három fő csoportra bonthatjuk a fényforrásokat: hőmérsékleti (termikus) sugárzók, melyek működése során egy izzószál felmelegítése egész addig, míg a látható tartományba nem kerül a kibocsátott sugárzás. Ebbe a kategóriába tartoznak a hagyományos izzószálas fényforrások és a halogén izzók. Kisüléses fényforrások, melyekben a fény a csőben kisülő részecskékből ered. Ezt a csoportot még két nagyobb részre lehet kategorizálni: kisnyomású (hagyományos fénycsövek és kompakt fénycsövek, indukciós lámpák, kisnyomású nátriumlámpák) és nagynyomású kisüléses fényforrások (higany-, fémhalogén lámpák, nagynyomású nátriumlámpák és Xenon lámpa) Félvezetők, vagyis a LED-ek

Ipari lámpatest:

Ipari lámpatest VILÁGÍTÁSTECHNIKA - Ipari lámpák nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő ipari lámpa kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Ipari lámpatestek közé sorolható minden olyan lámpa, mely nem hétköznapi, lakossági felhasználásra szántak. Termékkínálatunkban megtalálhatók beltéri és kültéri ipari lámpatestek, úgy mint fénycsőarmatúrák, csarnokvilágítók, hajólámpák, reflektorok, mélysugárzók, LED panelek, alagútvilágítók, vészvilágítók, sőt utcai, köztéri lámpatestek. Ha talajba vagy falba süllyeszthető, esetleg szerelőlámpát keres, azt is megtalálja itt. A Kanlux, Tracon és ELMARK gyártók megbízható minőségű termékeit jó szívvel ajánljuk.

Kültéri lámpa:

Kültéri lámpa VILÁGÍTÁSTECHNIKA - Kültéri lámpa nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A kültéri lámpatest kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Hogy a kertben se botorkáljon sötétségben, villanyozza fel házát egy stílusos kültéri fali lámpával, kandelláberrel, kerti talpas állólámpával, vagy szúrjon le egy szolid szolár lámpát. A járda mentén praktikus lehet egy kerti talpas vagy állólámpa, a verandára, előtető alá, fedett pergolába vagy kerti pavilonba egy kültéri függesztett vagy mennyezeti lámpa. Kerti lámpa választása során ügyeljen rá, hogy a lámpa védettsége legalább IP44-es legyen.

LED szalag:

LED szalag VILÁGÍTÁSTECHNIKA - LED szalag nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő LED szalag kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruház

Reflektor:

Reflektor VILÁGÍTÁSTECHNIKA - Reflektor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő reflektor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Világítástechnikai szerelési anyag:

Világítástechnikai szerelési anyag VILÁGÍTÁSTECHNIKA - Világítástechnikai szerelési anyag nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben.  A megfelelő világítástechnikai szerelési anyag kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk.  Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza Ha cserére szorul lámpája egyik alkatrésze és tartozékot keres, biztosan talál megfelelő darabot lámpaalkatrész választékunkban, legyen az fénycsőelőtét, szabályozó, lámpafoglalat, fénycsőgyújtó, transzformátor, mozgásérzékelő, esetleg alkonykapcsoló vagy egyéb lámpatartozék. A Tracon, Philips, Elko-ép, Schneider Electric és Sylvania gyártók jó minőségű termékeit ajánljuk figyelmébe.