Ventilátor

Ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Kanlux ventilátor, Tracon ventilátor, és a Somogyi Eletric Ventilátorok, széles választéka. A megfelelő Ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A ventilátor leírása: A Ventilátorokat a háztartásukban és az iparban is sokféle képpen lehet felhasználni. A ventilátor egy rendkívül sokoldalú termék, miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. A Ventilátor több fajta vásárolható:  - Állóventilátor - Asztaliventilátor - Csőventilátor - Elszívó ventilátor - Mennyezeti ventilátor - Álló ventilátor - Oszlop ventilátor - Asztali ventilátor - Torony ventilátor - Padló ventilátor - Távirányítós ventilátor  Ventilátort keresel? A wc-be, a fürdőszobába, vagy a mennyezetre? A megfelelő ventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.
Szűrés

Legjobb Ventilátor 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Ventilátor kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Ventilátor vásárlása?

Ventilátor kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Állóventilátor:

Állóventilátor Ventilátor - Állóventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Somogyi Eletric állóventilátorok, széles választéka. A megfelelő állóventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. Állóventilátor leírása: Az állóventilátorokat a meleg levegő viszonylagos hűtésére, illetve rosszul szellőző helyiségek légkeverésre tervezték. A nyári meleg elengedhetetlen készüléke háztartásukban és munkahelyükön is. Szinte mindenhova fel lehet használni. Az állóventilátor egy rendkívül sokoldalú termék, miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. Az állóventilátorból több fajta vásárolható. Ilyen pl.: a távirányítós állóventilátor  Az állóventilátorból a szín választék Fekete vagy fehér lehet anyaga, műanyag vagy fém állóventilátor.  Állóventilátort keresel? A lakásba, a munkahelyedre? A megfelelő állóventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Asztali ventilátor:

Asztali ventilátor Ventilátor - Asztali ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Somogyi Eletric asztali ventilátorok, széles választéka. A megfelelő asztali ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. Asztali ventilátor leírása: Az asztali ventilátorokat a meleg levegő keverésére viszonylagos hűtésére tervezték. Felrakható az asztalokra, vagy az ágy mellé is rakható. Az asztali ventilátorok használatával a háztartásukban és irodánkban nyári melegeket jobban el tudjuk viselni. Szinte mindenhova fel lehet használni, ahol a hűsítő hatását ki tudja fejteni.. Az asztali ventilátorból több fajta vásárolható. Ilyen pl.: a távirányítós asztali ventilátor  Az asztali ventilátorból a szín választék Fekete vagy fehér lehet anyaga, műanyag vagy fém asztali ventilátor.  Asztali ventilátort keresel? A lakásba, a munkahelyedre? A megfelelő asztali ventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Csőventilátor:

Csőventilátor Ventilátor - Csőventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Kanlux csőventilátor, Stilo csőventilátorok, széles választéka. A megfelelő csőventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A csőventilátor leírása: Megbízható szellőzés csővezetéken keresztül. Nagy teljesítményű, nagyobb távolságban történő levegőcsere. – ezek a csőventilátorok. Ideális választás irodákba, éttermekbe, ipari csarnokokba, de például hétköznapi háztartásokba vagy nyaralókba is. A csőventilátorokat a háztartásukban és az iparban is sokféle képpen lehet felhasználni. A csőventilátor egy rendkívül sokoldalú termék, miden fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. A Csőventilátor több fajta szívóteljesítménnyel (m3/h): vásárolható: -Kanlux WK10 csőventilátor 100m3/h -Kanlux WK12 csőventilátor 120m3/h -Kanlux WK10 csőventilátor 150m3/h  Csőventilátort keresel, az irodákba, étterembe, az ipari csarnokokba? A megfelelő csőventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Elszívó ventilátor:

Elszívó ventilátor Ventilátor - Elszívó ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható Kanlux elszívó ventilátor, Tracon elszívó ventilátor, és a Stilo elszívó ventilátorok, széles választéka. A megfelelő elszívó ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. Az elszívó ventilátor leírása: Az elszívó ventilátor egyik legismertebb alkalmazási területei a Wc-k, és fürdőszobák. Az elszívó ventilátor egy rendkívül sokoldalú termék, személyes komfortunk érdekében sok fajtát gyártanak belőle, hogy igényeinket kielégítse. Az elszívó ventilátorból több fajta is vásárolható: - Húzó kapcsolós elszívó ventilátor - Elszívó ventilátor páraérzékelővel - Időkapcsolós elszívó ventilátor - Elszívó ventilátor fixrácsos - Elszívó ventilátor automatazsalus - Elszívó ventilátor páraérzékelő + időkapcsolóval - Előlapos elszívó ventilátor Elszívó ventilátort keresel? A wc-be, a fürdőszobába, vagy a mennyezetre? A megfelelő elszívó ventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Ipari ventilátor:

Ipari ventilátor Ventilátor - Ipari ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő ipari ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Kézi ventilátor:

Kézi ventilátor Ventilátor - Kézi ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő kézi ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Mennyezeti ventilátor:

Mennyezeti ventilátor Ventilátor - Mennyezeti ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. Kínálatunkban megtalálható a Somogyi Eletric mennyezeti ventilátor található. A megfelelő mennyezeti ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza. A mennyezeti ventilátor leírása: A CF 1300 L Mennyezeti ventilátorhoz 3 db lámpa is tartozik, melyek GU 10-es foglalatú fényforrással használhatóak. A mennyezeti ventilátor jellegzetes kivitelének köszönhetően kiváló megoldás otthonában, hétvégi házakban vagy akár nyaralókban. A termék 130 cm-es lapátátmérővel rendelkezik. Az 5 db MDF anyagú lapát egyik oldala fekete, a másik kék, így a szoba stílusához választva forgathatja őket. A mennyezeti ventilátor teljesítménye zsinórkapcsolóval 3 fokozatban szabályozható, forgásiránya megfordítható, így a ventilátor fűtési szezonban is segítségére lehet, mert a lapátok a felszálló meleg levegőt lefelé fogják irányítani. A fényforrás nem tartozéka a csomagnak. Mennyezeti ventilátort keresel? A szobába, vagy a mennyezetre? A megfelelő mennyezeti ventilátort itt megtalálod a kiválasztásában segítünk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza.

Oszlopventilátor:

Oszlopventilátor Ventilátor - Oszlopventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő oszlopventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Padlóventilátor:

Padlóventilátor Ventilátor - Padlóventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő padlóventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Párásító ventilátor:

Párásító ventilátor Ventilátor - Párásító ventilátor nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő párásító ventilátor kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. 
Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza

Szűrőbetétes szellőztető ventilátorok:

Szűrőbetétes szellőztető ventilátorok Ventilátor - Főleg ipari alkalmazásra ajánljuk új szellőztető ventilátor családunkat, különösen elosztószekrényekben, szerverszobákban, továbbá olyan helyeken ahol a beépített készülékek működőképessége miatt rendszeres átszellőztetésre van szükség. A felszerelésük egyszerű és gyors módon, csavarok nélkül, a rögzítőfülek bepattintásával végezhető.

Ventilátor kiegészítő:

Ventilátor kiegészítő Ventilátor - Ventilátor kiegészítők nagy választéka a legjobb áron, kiváló minőségben. A megfelelő ventilátor kiegészítő kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Pauer-Land – villanyszerelési anyagok webáruháza